- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Dode bij botsing Zeeuwse fietsers

21-09-2010

Een botsing tussen twee fietsers in Serooskerke heeft één van beiden het leven gekost. Het ongeluk gebeurde zaterdagavond rond 22.30 uur. Een 37-jarige man uit Burgh-Haamstede liep door de botsing zware verwondingen op waaraan hij later in het ziekenhuis overleed. De andere fietser, een 20-jarige man, raakte licht gewond.

De oudste van de twee raakte door de botsing gewond aan zijn hoofd, de jongste had alleen last van zijn schouder. Het ongeval vond plaats op het fietspad dat langs de N57 loopt. De mannen, beiden uit gemeente Schouwen-Duiveland, reden elkaar op de fiets tegemoet en kwamen met elkaar in botsting. Hoe het ongeluk is gebeurd, is nog niet bekend.

(bron: binnenland.nieuws)

Sleutelwoorden:
ongeluk, botsing, zwaar gewond, overleden, ziekenhuis, licht gewond, ongeval,

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)