- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man overlijdt na val van oplegger

23-09-2010

Door een val van een oplegger bij een bedrijf aan de Verlengde Gildenweg in Emmeloord is donderdagochtend een persoon om het leven gekomen. Het slachtoffer is met zijn hoofd op de betonnen ondergrond terechtgekomen. Dat meldde de GGD Flevoland donderdag.

Reanimatie door medewerkers van de traumaheli mocht niet meer baten. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend. De GGD sluit niet uit dat de man onwel is geworden en daardoor ten val is gekomen, maar wacht het onderzoek van de Arbeidsinspectie af.

(bron: agd.nl)

Sleutelwoorden:
letselschade, overleden, oplegger, slachtoffer, om het leven gekomen, flevoland, reanimatie, traumahelicopter, arbeisinspectie

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)