- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Dodelijke ongeval was moord

24-09-2010

De dodelijke aanrijding in oktober 2009 in het buitengebied tussen Erp en Uden was een moord. De twee betrokken jonge mannen hebben het fatale ongeluk bewust veroorzaakt om verzekeringsgeld op te strijken.

Dat concludeerde het Openbaar Ministerie vrijdag voor de rechtbank in Den Bosch. Het eiste daarom veertien jaar cel tegen beiden.

Het slachtoffer was een 49-jarige postbode. Hij werd geramd door de Audi A4 cabriolet van verdachte Louis B. (22) uit Venlo, die uit een zijstraat van rechts kwam. Medeverdachte Marinus R. (21) heeft volgens de aanklager als uitkijk met een gsm langs de kant van de weg gestaan waarop het slachtoffer reed. Hij gaf B. een seintje toen die in actie moest komen. ,,B. reed, maar R. vormde zijn ogen‚ÄĚ, motiveerde de officier van justitie de even hoge strafeis voor beide verdachten.

(bron: bnr.nl)

Sleutelwoorden:
dodelijke aanrijding, uden, moord, ongeluk, rechtbank, cel, slachtoffer, verdachten, strafeis

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)