- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Zeer grote brand bij tankstation Purmerend

27-09-2010

Een grote brand heeft zaterdagavond een loods bij een tankstation aan de Purmerenderweg in Purmerend goeddeels in de as gelegd. Veertig in de loods gestalde oldtimers gingen in vlammen op, zo heeft de politie bekend gemaakt. Niemand raakte gewond.


foto

Bij de brand was sprake van zeer zware rookontwikkeling. Ondanks de nabijheid van het tankstation was er geen sprake van explosiegevaar. Wel kwam asbest vrij. De politie zette een gebied in een straal van 250 meter rond de brand af en tien woningen werden ontruimd. De bewoners werden tijdelijk ondergebracht op het politiebureau in Purmerend. Zaterdagavond laat mochten de bewoners weer terug naar huis.

De brand werd om zeven uur 's avonds ontdekt. De oorzaak is nog onbekend. De brandweer zette groot materieel in om te voorkomen dat het vuur zou overslaan naar nabijgelegen woningen. Om negen uur had de brandweer het vuur onder controle. Twee uur later volgde het sein brand meester.

De brandweer verwacht dat de bluswerkzaamheden nog tot zondag in de loop van de ochtend duren. In de omgeving van de brandhaard worden zondag nametingen naar asbest gedaan. Volgens de politie is zaterdagavond alleen rond de loods asbest aangetroffen. De gemeente informeert alle buurtbewoners per brief.

De oorzaak van het vuur is nog onbekend. Technisch onderzoek moet daarover uitsluitsel geven. Ook over de schade kan de politie niets zeggen.

(bron: tctubantia.nl)

Sleutelwoorden:
brand, purmerend, politie, gewond, vlammen, brand, rookontwikkeling, woningen ontruimd, brandweer

Schade

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)