- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

13-jarigen opgepakt voor mishandeling

29-09-2010

Gisteren zijn twee 13-jarige mede-verdachten opgepakt na een mishandeling, afgelopen weekeinde in Roosendaal.

Eerder al werd een leeftijdsgenootje in verband met dezelfde zaak aangehouden. De gisteren aangehouden jongens uit Roosendaal en Oudenbosch worden verdacht van betrokkenheid van mishandeling van een 15-jarig meisje uit Roosendaal. Het meisje was afgelopen vrijdagochtend op weg naar school, toen ze plotseling werd aangevallen door een groepje jongens aan de Eikenlaan. Ze werd meerdere keren in het gezicht geslagen en tegen haar lichaam geschopt.

(bron: bndestem.nl)

Sleutelwoorden:
verdachten, mishandeling, aangehouden, roosendaal, geslagen, geschopt, oudenbosch

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)