- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Slachtoffer schietpartij overleden

28-09-2010

De man die dinsdagavond neergeschoten werd in de Lodewijk van Deysselstraat in Nieuw-West is diezelfde avond nog aan zijn verwondingen overleden.


Lodewijk van Deijsselstraat

De politie meldt AT5 dat de 38-jarige man dinsdagavond in het ziekenhuis is overleden. De man werd eerder die dag rond 18.00 uur na een ruzie op straat neergeschoten.

Volgens ooggetuigen hadden twee mannen en twee vrouwen vlak voor de schietpartij ruzie voor de deur van judoclub Shin Shin. Een van de twee mannen werd op een gegeven moment neergeschoten. Volgens de ooggetuigen was de man een vader van een van de kinderen die op dat moment in de judoclub waren. Veel jeugd kwam na de schietpartij de judoclub uit om te zien wat er aan de hand was.

De politie heeft uitgebreid onderzoek gedaan op en rond de plaats waar de schietpartij gebeurde. Ze heeft aanwijzingen dat de achtergrond van de schietpartij in de relationele sfeer ligt. Naar de schutter wordt nog gezocht.

(bron: at5.nl)

Sleutelwoorden:
letselschade, amsterdam, neergeschoten, verwoningen, overleden, ruzie, ziekenhuis, schietpartij, onderzoek, politie

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)