- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Letselschade Claimen

Als u na een ongeval te maken krijgt met tijdelijk of blijvend letsel dan kan dat grote financiele gevolgen hebben. Het is dan verstandig om in contact te komen met een Letselschade Advocaat of Letselschade Specialist.

Wat te doen bij Letselschade?

Als eerste willen wij u aanraden de Letselschade Test in te vullen. Er zal dan een indicatie worden gegeven van de letselschadevergoeding. Misschien heeft u dat al eens gedaan en wilt u direct contact met een letselschade advocaat om uw letselschade te claimen bij de tegenpartij.

letselschade na ongeval

Ik ben niet tevreden over mijn huidige behandelaar

Het kan voorkomen dat uw letselschadezaak al in behandeling is bij een letselschade advocaat/jurist/specialist, letselschadekantoor of rechtsbijstand en dat u hier niet tevreden over bent. Vaak horen wij dat de communicatie slecht is, de claim te lang duurt, het letselschadebedrag te laag is of andere klachten. U kunt ervoor kiezen om uw zaak over te laten nemen door een van onze goedgekeurde advocaten of specialisten. Zij zullen het maximale uit uw claim halen en zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft.

letselschadezaak overnemen

Wat kost het?

Normaal gesproken hoeft u niks te betalen, omdat de juridische kosten geheel worden vergoed door de tegenpartij. Dit is in de Nederlandse wet zo geregeld, maar sommige letselschade advocaten en letselschadekantoren zullen hier niet altijd eerlijk over zijn. Let op: medische fouten zijn een uitzondering, omdat hier vaak extra kosten moeten worden gemaakt om een medisch specialist in te huren.

gratis letselschade claimen
Contact met een Letselschade Specialist/Advocaat
  • Alleen goedgekeurde letselschade advocaten/specialisten
  • deskundig en betrouwbaar
  • Gratis juridische hulp (uitgezonderd medische zaken)
Wat zoekt u bij een advocaat/specialist?
Juridische hulp
:
Wat is de aard van uw ongeval?
Letsel
:
Contact gegevens
/ :
:
:
:
:
:
Overige informatie
: