- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Medische verklaring van het letsel

Medische verklaring van het letsel

Bij een achterop aanrijding vindt een versnelling van het hoofd ten opzichte van de romp plaats. Hierbij kan er een uitrekking van de halswervelkolom plaatsvinden. Omdat de hersenen vloeibaar zijn, zullen de hersenen in het hoofd bewegen ten opzichte van de schedel.

Er wordt een drukgolf opwekt in het ruggenmerg en hersenen, hetgeen schade blijkt toe te kunnen brengen aan nek en hersenen, mogelijk tot op celniveau. Uit onderzoek gedaan direct na een kop- staartbotsing waarbij er direct een MRI scan is gemaakt, werd veelal een vloeistof ophoping in de nek waargenomen. Het is niet verwonderlijk als dan letsel ontstaat.

Maar zo’n MRI-scan wordt zelden of nooit direct gemaakt. En daarmee begint de discussie over of er wel letsel is ontstaan en zo ja, of dat door het ongeval is veroorzaakt of door iets anders.

Letselschade whiplash

Keywords: whiplash, medische verklaring, letselschade


Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)